Kylpyhuoneremonttisi Vantaalta

Löydä oikeanlainen tunnelma ja toimiva kokonaisuus kylpyhuoneeseesi avullamme!

Kaipaako kylpyhuoneesi pientä kohennusta vai täydellistä muutosta? Rakennusliike M. Seppälä Oy toteuttaa niin pienimuotoiset kuin vaativat kylpyhuoneunelmat. Kylpyhuone on yksi kodin keskeisimmistä tiloista, joten sen toimivuus ja viihtyisyys nousevat ymmärrettävästi korkealla sijalle. Rakennusliike M. Seppälä Oy toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneremonttisi mm. Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Kysy lisää!

Miten tilaat kokeneen kylppärin tekijän paikalle?

Soita numeroon: 010 239 8280 tai 050 560 2232
Voit myös laittaa viestiä oheisella, helppokäyttöisellä lomakkeellamme.

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti

Laatoitamme ja maalaamme kylpyhuoneet tarvittavin osin. Laadukas kokonaisuus syntyy hyvillä väri- ja materiaalivalinnoilla, ammattitaitoisen remontoijan käsissä. Toteutamme vesieristystyöt huolellisesti, jolloin toteutus on turvallinen ja määräysten mukainen. Hyvin tehty vesieristys suojaa rakenteita kosteudelta ja varmistaa siten, ettei ikäviä kosteusvauriota ilmene. Meiltä saat myös lattialämmitykset ja vesikalusteiden asennukset, niiden hankinnassa autamme myös mielellämme.

Ota yhteyttä!

Rakennusliike M. Seppälä Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla, kuten Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Kerromme mielellämme lisää kylppäriremontin etenemisestä, aikatauluista ja kustannuksista, joten otathan yhteyttä! 

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Rakennusliike M. Seppälä Oy
Pyökkitie 15
01360
VANTAA
marko@mseppalaoy.fi
www.mseppalaoy.fi
Pyökkitie 15, Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!